Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

donderdag 29 september 2016

Teamtotaal
Komend weekend wandelt team Piece of Cake de 60K met 12 personen:
Jan en Aleida Slot
Tony Voerman en Sandra Kooper
Ton en Anneke Kostelijk
Erik de Maijer en Monique Helfrich
Annette de Ruyter
Ina Wagenaar 
Carolien Wagenaar
Margriet van de Bosch

Plus 'adoptiedeelnemer': Manuela Loos


Tijdens de twee wandeldagen maken we uiteraard tijd voor een teamfoto. Nog even geduld ;)

We hebben er enorm veel zin en ons team is super trots op haar topopbrengst: € 61.065,-
Eerlijkheid gebiedt te melden dat hiervan € 54.182,- afkomstig is van tandengoud, ingezameld via de praktijk van Erik in samenwerking met collega's in heel Nederland. Zie hiervoor ook de in mei 2016 gelanceerde website www.tandengoudvoorborstkankeronderzoek.nl

De inzameling is geen wedstrijd, de 60K is geen wedstrijd en borstkanker is geen wedstrijd. Borstkanker is hele grote pech en goede idee├źn om veel geld in te zamelen is een geluk.
Belangrijker is dat wij allen, net als alle overige deelnemers van de 60K, hart hebben voor A Sister's Hope en de onderzoeken die deze stichting steunt.

We gaan er weer voor! 
60K 
Leef je mee?

1 opmerking:

  1. Fantastisch gedaan, diepe buiging voor alle fantastische initiatieven, prachtige taarten, positiviteit en altijd stralende aanwezigheid! En heel erg bedankt voor de open armen ;)

    Manuela

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...