Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

maandag 11 augustus 2008

Wie "A" zegt....

Tsja, wie "A" zegt, moet ook "B" zeggen en dat betekent dat ik er flink tegen aan moet om het streefbedrag te gaan halen.
In tegenstelling tot vorig jaar heb ik eerlijk gezegd nog weinig aktie ondernomen om mensen om sponsoring te vragen. Gelukkig ben ik inmiddels al een aardig eind op weg en kan ik al rekenen op € 1100,- !!!!! maar ik vind het deze keer erg eng om uit te gaan van een succesvolle taartenactie. Vorig jaar bracht die actie € 435,- in het laatje maar stel dat het dit jaar op 5 september stortregent en stormt en dat niemand mijn taartenkraam op de braderie bezoekt..... ik zie het al helemaal voor me dat ik met 40 taarten weer door het dorp naar huis fiets...

Om mijzelf te motiveren mensen actief te benaderen voor sponsoring heb ik vandaag diverse sites bezocht van personen die zich ook inzetten voor A Sister's Hope en al die mooie en informatieve websites resulteerden in de start van dit weblog; vooral om mijzelf te stimuleren plannen te maken én deze ook daadwerkelijk uit te voeren voor dit goede doel en om naar te kunnen linken in berichtgeving naar potentiële sponsors.

Mijn plannen:
* Elke dag minimaal 1 persoon vragen om sponsoring.
* Minstens 4x per week te lopen waarvan 2x per week minimaal 2 uur.

is getekend, monique :)

1 opmerking:

  1. Ik ga binnenkort een workshop cupcakes decoreren, en ik vind het zo geweldig wat je doet, als ik nou een beetje kan dat decoreren bied ik mijn cupcake technieken aan als je wilt ! Enneh anders kun je altijd met die taarten de maandag erna langs bedrijven om ze te verkopen rond koffietijd ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...