Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

donderdag 14 augustus 2008

Coupe STORM

Windkracht 8 - en aan mijn coupe STORM te zien kwam de wind van rechts :)
Maar verder gaan het 'voor de wind' !
Dit weblog is blijkbaar net de stok achter de deur die ik nodig had... tot nu toe loopt alles volgens plan: elke dag heb ik met succes mogelijke sponsors benaderd en er zijn zelfs al wat toezeggingen voor de taartenactie. De teksten voor plaatselijke kranten, clubbladen en schoolnieuwsbrief zijn verzonden en ook de training is gestart.

Deze week al 2 tochten gemaakt:
Rondje Station: Bovenweg - park- Molenkade - Rekerdijk - Drechterwaard - Vronermeerpad - Kruissloot.
Goed voor 1 uur flink doorstappen.

Rondje Tandarts: Kruissloot - Gedempte Veert - Daalmeerpad - richting Geestmerambacht - De Landman - Saskerstraat - Daalmeerpad - Gedempte Veert.
Goed voor 1 1/2 uur flink doorstappen met windkracht 8 mee - tegen - en ernstig op rechts!

En weet je wat ik helemaaaaaaal niet leuk vind??? Zo'n engerd die me voorbij fietst op een stille weg en nog eens extra omkijkt om vervolgens een paar honderd meter verder af te stappen en (zogenaamd) te gaan bellen.......... brrrrrr........ verder goed afgelopen hoor ;)

En Daan.... super bedankt voor je lieve aanbod! mail je!

1 opmerking:

  1. Die engerds zijn precies de reden waarom ik niet meer in mijn eentje wil gaan wandelen...brrr....
    die coupe storm staat je best goed eigenlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...