Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

donderdag 14 augustus 2008

Coupe STORM

Windkracht 8 - en aan mijn coupe STORM te zien kwam de wind van rechts :)
Maar verder gaan het 'voor de wind' !
Dit weblog is blijkbaar net de stok achter de deur die ik nodig had... tot nu toe loopt alles volgens plan: elke dag heb ik met succes mogelijke sponsors benaderd en er zijn zelfs al wat toezeggingen voor de taartenactie. De teksten voor plaatselijke kranten, clubbladen en schoolnieuwsbrief zijn verzonden en ook de training is gestart.

Deze week al 2 tochten gemaakt:
Rondje Station: Bovenweg - park- Molenkade - Rekerdijk - Drechterwaard - Vronermeerpad - Kruissloot.
Goed voor 1 uur flink doorstappen.

Rondje Tandarts: Kruissloot - Gedempte Veert - Daalmeerpad - richting Geestmerambacht - De Landman - Saskerstraat - Daalmeerpad - Gedempte Veert.
Goed voor 1 1/2 uur flink doorstappen met windkracht 8 mee - tegen - en ernstig op rechts!

En weet je wat ik helemaaaaaaal niet leuk vind??? Zo'n engerd die me voorbij fietst op een stille weg en nog eens extra omkijkt om vervolgens een paar honderd meter verder af te stappen en (zogenaamd) te gaan bellen.......... brrrrrr........ verder goed afgelopen hoor ;)

En Daan.... super bedankt voor je lieve aanbod! mail je!

1 opmerking:

  1. Die engerds zijn precies de reden waarom ik niet meer in mijn eentje wil gaan wandelen...brrr....
    die coupe storm staat je best goed eigenlijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...