Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

donderdag 21 augustus 2008

Tijd voor taart!


Het is weer zover; de aankondiging voor de taartenactie stond gisteren in het Langedijker Nieuwsblad en in de Nieuwsbrief van school. En er komt al zoveel enthousiaste respons op - GEWELDIG!

Vorig jaar zat ik vreselijk in de rats qua organisatie maar nu is het allemaal erg relaxed. Alle benodigdheden voor de kraam waren ruim over van vorig jaar en liggen geduldig te wachten tot ze gebruikt kunnen worden maar natuurlijk moet er ook nog het één en ander geregeld worden zoals:
* Affiches/flyers laten drukken
* Cadeaubonnen regelen
* Taartenplateaus (Annelies)
* Haspel (Suzan)
* Kleed (Britt)
* Taartdozen (Jan-Willem)
* Koffie/thee/limonade/melk/suiker

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...