Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

maandag 23 maart 2009

Plannen

De draad is weer opgepakt!
Dit jaar loop ik weer samen met Sandra en met de komst van Brigitte, Bernadeth en Janneke vormen we nu een team. Sandra is een blog gestart met onze teamnaam Sisters for sisters maar nu blijkt dat er ook een ander team is met die naam... oeps... Een website is in de planning zodat we overzichtelijker sponsors en foto's kunnen laten zien; de kans is groot dat met de komst van de website ook onze teamnaam verandert.

De eerste teamtraining hebben we achter de rug (zonder Janneke die in Groningen woont).
Met z'n 4-en liepen we in januari een halve marathon in Egmond; 21 km over het strand en door de duinen. Sandra en ik liepen de volgende dag ook nog de andere helft van de marathon. Lekker om weer wat lange afstanden te lopen!

Ook de eerste "teamvergadering" is geweest waarin veel plannen werden gemaakt voor het inzamelen van sponsorgeld.Een eerste en heel erg leuke activiteit vindt plaats op dinsdag 7 april in de Metro (JT bioscoop) in Heerhugowaard. Hier zullen wij op ludiek wijze acte de presence geven als roze schoonmaak diva's en garderobe ladies tijdens de ladies night voor de première van "He is just that not into you" (wat ik een vreselijke titel voor een film vind...). Op deze manier promoten we het bestaan van A Sister's Hope en hopen natuurlijk dat er we meer dan 20 cent pp op het wc schoteltje komt ;)

Natuurlijk komt er weer een taartenactie op de nazomermarkt in Sint Pancras (11 september) en ook worden veel kaarten gemaakt voor de verkoop.

Maar er is meer.....
...wordt vervolgd

1 opmerking:

  1. Oké, oké het was even erggggggggg hectisch allemaal,maar toch ook wel heel erg leuk nietwaar?
    Een leuk resultaat ook 320 euro voor Team Piece of cake. Nou ja voor de sponsor loop van A Sisters Hope natuurlijk, het begin van de 7500 euro is er.

    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...