Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

donderdag 3 september 2009

Piece of Cake

O help! Ruim 5 maanden niets gepost! Dat is toch wel heel erg slecht van me....
Excuses aan iedereen die hier tevergeefs een bezoekje heeft gebracht op zoek naar verhalen, acties, foto's, tussenstand donaties, etc.
Hoewel het hier stil was, hebben we allerminst stilgezeten als team. Wij hebben ons ontwikkeld tot een TOP TEAM!

Het team is uitgegroeid tot 9 personen en bestaat nu uit Sandra, Brigitte, Bernadeth, Thea, Anneke, Aleida, Margriet, Ina en mijn persoontje. Voilá
Brigitte is in blijde verwachting van haar derde kindje en zal volgende maand niet meelopen maar 'achter de schermen' is zij nog steeds actief dus tel ik haar nog steeds mee!


Op die website kun je lezen dat de naam te danken is aan mijn eerste grote inzamelingsactie; de Taartenfair. En met alle teamactiviteiten wordt de inzameling ook een Piece of Cake.

De ontwikkeling ging verder en Sandra tekende Lola, ik zette dit om tot een logo in Illustrator en grafisch ontwerper de Wit deed de klompjes ;)
Zo werd dit logo geboren
En toen begon de promotie en de inzameling dmv teamactiviteiten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...