Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

donderdag 3 september 2009

Ook op hyves!

Om geld in te zamelen is ons team vooral op markten in de regio te vinden. Hier verkopen we gepimpte roze en witte armbanden, cupcakes, kaarten en voorwerpen die wij zelf voordelig ingekocht hebben.
Na mijn eerste Taartenfair ging er een ongekend zoete wereld voor mij open ... en zo kwam ik op een leuk taartenforum terecht waar iedereen elkaar helpt met goede raad en daad. In 2008 werden via dit forum taarten ingebracht en in het hele land verkocht ter sponsoring voor mijn deelname aan ASH. Geweldig! In 2009 kreeg ik allerlei tips om de taartenverkoop nog groter aan te pakken in Nederland. Om dit in goede banen te leiden, maakte ik een taartenhyves aan.
Helaas blijft het daar rustig met taartenveilingen maar via het forum hebben taartenbakkers Belinda, Laura en Yvette in hun eigen omgeving geld ingezameld voor ASH door verkoop van taart en cupcakes. Helemaal geweldig!!!
Laura haalde zelfs de krant en ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden...
Ze is overigens 17 jaar en heeft in juni haar Havo diploma behaald.
En dit is haar prachtige taart waarvoor ABN-Amro personeel 430 euro !!!heeft ingezameld.
Yvette had lekkere en kleurrijke baksels in Wognum:

En Belinda verkocht goed met vriendinnen in Almere. Leuk idee die donatie in ruil voor een cc.Wetenschappelijk borstkankeronderzoek moet het hebben van A Sister's Hope en haar deelnemers, die het vervolgens weer moeten hebben van hun donateurs en hulp van heel veel lieve mensen!

Samen staan we sterk!

Om ook allerlei creatievelingen in Nederland in te schakelen. maakte Sandra de hyves Crea for Sisters. Dit is weer een andere manier om Piece of cake te steunen. Zij omschrijft het zelf als volgt: "De vrouwen van team Piece of Cake staan met grote regelmaat op markten en braderieën. Wij verkopen dan leuke "hebbedingetjes". Ben jij creatief en maak je leuke en bijzondere dingen en heb je hart voor ons doel? Dan wil je ons misschien wel steunen door ons één van jouw producten te schenken zodat wij het op de kraam kunnen verkopen. Een leuke en eenvoudige manier om je actief in te zetten in de strijd tegen borstkanker. Hoe simpel kan soms iets zijn?"

En het is een succes! Sandra krijgt regelmatig mooie creaties toegestuurd variërend van vilten boekenleggers tot schoudertassen. Helemaal gaaf!!!

Wil je ons team ook 'jouw dienst' bewijzen? Bezoek dan de hyves Crea for Sisters voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...