Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

donderdag 17 september 2009

Taarten Fair 2009

Vrijdagmiddag 11 september vond de Nazomerbraderie in Sint Pancras plaats en ons Piece of Cake team was aanwezig met twee kramen om geld in te zamelen voor A Sister’s Hope.

Voor de derde keer op rij was de Taarten Fair een enorm succes! Door diverse baksters en bakkers werden zalige en prachtige taarten naar de kraam gebracht, zelfs vanuit Opmeer en Uitgeest! Het was weer hartverwarmend om te zien dat veel mensen zich een weg baanden naar onze kraam met hun taarten in vaak grote dozen over de drukke markt en dat zij bereid waren zich in te zetten qua tijd en geld om een taart te doneren voor A Sister's Hope. ’s Morgens werden zelfs nog twee Pink Ribbon jurkjes bij mij gebracht voor de verkoop.

Op de creakraam stonden ook veel spullen die door diverse hobbyisten voor verkoop waren gedoneerd. Iedereen nogmaals hartelijk bedankt!

Dank zij de gulle gift van Jan Sikkes รก vele meters velours en tule, sprongen de kramen in de Kastanjelaan goed in het oog. Zodra alle handel stond uitgestald, begon gelijk de verkoop en ook dit jaar werd veelvuldig gebruik gemaakt van het ter plekke opeten van een lekker stuk taart met een kopje koffie of thee erbij. Een groot gemak waren de praktische koffie- en theecontainers, gesponsord door Party Garden Heerhugowaard. En onze dank gaat dit jaar ook weer uit naar dagcentrum Jan Willem voor de donatie van taarten en taartdozen en bakkerij Beerse voor de taartdozen.

Het is fijn om te zien en te horen dat iedereen zo enthousiast is over onze taartenactie en het doel waar wij voor staan. Mede door ieders enthousiasme zijn uiteindelijk alle taarten verkocht en samen met de ‘cupcake make ’n take’ was dit goed voor
1120 euro!!!
Hiervoor willen wij nogmaals iedereen hartelijk bedanken die deze actie tot zo’n enorm groot succes heeft gemaakt. De Taarten Fair was onze laatste grote actie voordat 10 en 11 oktober de 60k Walk plaats vindt van Amersfoort naar Amsterdam. Donaties zijn uiteraard nog van harte welkom op giro 2947137 t.n.v. a Sister’s Hope te Amsterdam o.v.v. Team Piece of Cake 1380.

Zien we jullie zondag 11 oktober om 17.00 uur bij de finish in het Olympisch Stadion in Amsterdam?
The day after.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...