Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

donderdag 8 oktober 2009

10 en 11 oktober

Dit weekend gaat het gebeuren!
En ons geweldige team gaat met trots opgeheven hoofd van start omdat we samen goed zijn voor € 27.444,70 !!!

Er zijn nog wat laatste stortingen gedaan en er worden zaterdag nog wat contanten door ons ingeleverd waardoor we misschien zelfs op de 30.000 euro uitkomen. Ongelooflijk niet!!??

De laatste grote klapper kwam een paar weken geleden van de actie 'Oud Tandengoud'. Bedacht en in gang gezet door mijn allerliefste Erik. Hij riep zijn collega's op om goud uit verwijderde kronen (tanden en kiezen) te doneren aan A Sister's Hope. Vele enthousiaste reacties hierop waren goed voor 6636,12 euro!!! Waanzinnig niet?

Momenteel loopt er ook nog een actie op het blog van Memory Lane Scrapbooking waar mensen geld kunnen doneren voor ASH in ruil voor de kans op een prijs. Zo gaaf dat mijn lieve vriendinnen die initiatief hebben gelanceerd!

Ons team heeft vele inzamelingsactiviteiten gehad en onze regio Alkmaar/Langedijk/Heerhugowaard kon gewoon niet om ons heen. Toch was dit alles niet mogelijk geweest zonder al onze donateurs. Lieve mensen, allemaal
HARTELIJK BEDANKT!!!!

De start is op zaterdag om 9 uur in Amersfoort waarna we via Lage Vuursche en Bussum naar Weesp lopen. De volgende dag finishen we in het Olympisch Stadion waar iedereen uiteraard van harte welkom is.
Fijn weekend allemaal en duim alsjeblieft voor lekker weer ; )
monique

1 opmerking:

  1. Hoi Monique,

    Ik heb voor de start foto's van je gemaakt! Zie: http://marshavalk.wordpress.com/2009/10/10/a-sisters-hope-60k-walk/

    Groet,
    Marsha.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...