Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

donderdag 8 oktober 2009

10 en 11 oktober

Dit weekend gaat het gebeuren!
En ons geweldige team gaat met trots opgeheven hoofd van start omdat we samen goed zijn voor € 27.444,70 !!!

Er zijn nog wat laatste stortingen gedaan en er worden zaterdag nog wat contanten door ons ingeleverd waardoor we misschien zelfs op de 30.000 euro uitkomen. Ongelooflijk niet!!??

De laatste grote klapper kwam een paar weken geleden van de actie 'Oud Tandengoud'. Bedacht en in gang gezet door mijn allerliefste Erik. Hij riep zijn collega's op om goud uit verwijderde kronen (tanden en kiezen) te doneren aan A Sister's Hope. Vele enthousiaste reacties hierop waren goed voor 6636,12 euro!!! Waanzinnig niet?

Momenteel loopt er ook nog een actie op het blog van Memory Lane Scrapbooking waar mensen geld kunnen doneren voor ASH in ruil voor de kans op een prijs. Zo gaaf dat mijn lieve vriendinnen die initiatief hebben gelanceerd!

Ons team heeft vele inzamelingsactiviteiten gehad en onze regio Alkmaar/Langedijk/Heerhugowaard kon gewoon niet om ons heen. Toch was dit alles niet mogelijk geweest zonder al onze donateurs. Lieve mensen, allemaal
HARTELIJK BEDANKT!!!!

De start is op zaterdag om 9 uur in Amersfoort waarna we via Lage Vuursche en Bussum naar Weesp lopen. De volgende dag finishen we in het Olympisch Stadion waar iedereen uiteraard van harte welkom is.
Fijn weekend allemaal en duim alsjeblieft voor lekker weer ; )
monique

1 opmerking:

  1. Hoi Monique,

    Ik heb voor de start foto's van je gemaakt! Zie: http://marshavalk.wordpress.com/2009/10/10/a-sisters-hope-60k-walk/

    Groet,
    Marsha.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...