Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

dinsdag 27 april 2010

Het loopt als een .... zonnetje!

De kop is er af! Er werd gebrainstormd, ideeën werden ons in de schoot geworpen, aankondigingen en (ander) drukwerk werd gemaakt. De pieceofcake-sisters site anno 2010 werd door Sandra gemaakt en gelanceerd; een knap staaltje werk! De mannen schreven zich in als crew. En sinds vandaag wordt ons team versterkt met Carolien (zus van Anneke).

Afgelopen zondag werd het eerste grote bedrag ingezameld met de actie Swing for Pink bij golfclub 't Regthuijs in Winkel. Sandra, Aleida en Anneke organiseerden deze actie in samenwerking met Anneke van der Nol van de golfclub, die ook onderstaande foto maakte.
Zelf liep ik die dag met Nelleke de 42 km van de Waterlandmarathon als voorbereiding van de 4daagse en van de 8daagse Alpenhuttenhike die Anja, Mieke, Nelleke en ik lopen in augustus.
Mijn bijdrage voor Swing for Pink bestond slechts uit het bakken van 70 pink ribbon cupcakejes.
Die konden thuis gelijk op de foto als illustratie van de High Tea benodigdheden die ik verhuur ten bate van A Sister's Hope.
Zo'n 6 stevige kunststof boxen en een grote tas zijn gevuld met allerlei attributen om een sfeervolle High Tea bij je thuis te geven. Denk daarbij aan al het leuks wat je op deze foto ziet (behalve het vaasje met de hortensia en de door mij gebakken cupcakejes - stel je voor zeg...) + 2 glazen theepotten en een theelichtje, 30 koffie/thee bekers met romantisch bloemmotief, 30 lepeltjes, 30 vorkjes, 30 gebaksbordjes, 30 water/wijnglazen (Picardië), waterkan, 1 grote zilverkleurige kandelaar, 3 kleine zilverkleurige kandelaars, 2 windlichten, 10 glaasjes voor waxinelichtjes (zie foto), stoffen vlaggenslingers, witte en gekleurde tafelkleden, plastic placemats (zie foto), cupcake etagère (zie foto), etagère met 2 glazen platen, 2 ijzeren etagères voor borden, chocoladefontein ( ja écht waar!), kunststof bloemen(slingers) voor decoratie en rijstpapieren bollen en vlinders voor decoratie.

En om het je nóg gemakkelijker te maken, zit er een albumpje bij met informatie over A Sister's Hope en het ontstaan van High tea/ afternoon tea, met ideeën voor uitnodigingen, theesoorten en knutseltips voor extra decoratie, met recepten voor hartig en zoet lekkers en zelfs met een planning om dit alles tot een groot succes te maken. Daniëlle was hiertoe mijn grote inspiratiebron.

Voor het geheel aan spullen vraag ik slechts......... € 25,- huur! Ten bate van het goede doel! Waar wacht je nog op? Plan een datum, reserveer de boxen en nodig al je vriendinnen uit!

Als ik het allemaal zo tik en de prijs zie, is het eigenlijk van de zotte. Ik heb vreselijk zitten dubben over het vragen van borg maar daar zie ik toch van af. Ik vraag wel om legitimatie (als ik je niet goed genoeg ken ; ) ) en er komt een huurcontract waarin vergoedingen vermeld staan als iets stuk gaat of onbruikbaar is geworden. Fair Trade lijkt me zo.

Reserveringen gaan via e-mail. Zier hiervoor mijn profiel.

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,
    Verhuren jullie deze high tea set nog steeds?
    Met vriendelijke groet Josephine

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...