Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

woensdag 8 september 2010

Bloemen

't Wandelt nog niet zo met Team Piece of Cake door wat ziek en zeer op dit moment maar daarentegen Handelt 't als de beste!
De bloemenverkoop op de Jaarmarkt van Broek op Langedijk (21 augustus) was ook weer een groot succes! Ons 2009 teamlid Margriet is bloemiste en maakte weer prachtige boeketten met bloemen die gesponsord werden door kwekers uit Langedijk en Heerhugowaard.Nadat ook nog het nodige materiaal was 'geplunderd' uit de tuinen van de teamleden konden de boeketten gemaakt worden in de loods van Groot & Slot. De volgende dag werd alles met een vorkheftruck bezorgd bij de kraam.
De markt ging om 8.00 uur van start en de loop kwam er pas later in. Toen ging de verkoop zo enorm goed dat het team om 15.00 uur helemaal LOS was met een opbrengst van ruim 1600 euro!!!
Fantastisch! En heel veel respect - met name voor Margriet - voor al die uren werk die hier in zitten!

Zelf zat ik die dag met een hoofd vol verwondingen te wachten in St. Etiënne sur Tinée tot de bus van 16.30 uur mij naar het vliegveld in Nice zou brengen. Tsja, ik was nogal ongelukkig ten val gekomen tijdens een huttentrektocht in de Mercantour... Op dit moment gaat het al weer een stuk beter; nog wel een lelijke wond op mijn neus en whiplash last (erge hoofd- en nekpijn) maar dat weerhoudt me niet van de volgende aktie: De Taartenfair in Sint Pancras.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...