Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

woensdag 8 september 2010

Bloemen

't Wandelt nog niet zo met Team Piece of Cake door wat ziek en zeer op dit moment maar daarentegen Handelt 't als de beste!
De bloemenverkoop op de Jaarmarkt van Broek op Langedijk (21 augustus) was ook weer een groot succes! Ons 2009 teamlid Margriet is bloemiste en maakte weer prachtige boeketten met bloemen die gesponsord werden door kwekers uit Langedijk en Heerhugowaard.Nadat ook nog het nodige materiaal was 'geplunderd' uit de tuinen van de teamleden konden de boeketten gemaakt worden in de loods van Groot & Slot. De volgende dag werd alles met een vorkheftruck bezorgd bij de kraam.
De markt ging om 8.00 uur van start en de loop kwam er pas later in. Toen ging de verkoop zo enorm goed dat het team om 15.00 uur helemaal LOS was met een opbrengst van ruim 1600 euro!!!
Fantastisch! En heel veel respect - met name voor Margriet - voor al die uren werk die hier in zitten!

Zelf zat ik die dag met een hoofd vol verwondingen te wachten in St. Etiënne sur Tinée tot de bus van 16.30 uur mij naar het vliegveld in Nice zou brengen. Tsja, ik was nogal ongelukkig ten val gekomen tijdens een huttentrektocht in de Mercantour... Op dit moment gaat het al weer een stuk beter; nog wel een lelijke wond op mijn neus en whiplash last (erge hoofd- en nekpijn) maar dat weerhoudt me niet van de volgende aktie: De Taartenfair in Sint Pancras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...