Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

donderdag 9 juni 2011

Team 2011

Ook in 2011 zal team Piece of Cake weer van start gaan voor A Sister's Hope 60k. Anneke Kostelijk, Aleida Slot, Sandra Kooper en ik maken voor het derde jaar deel uit van Piece of Cake. Met Sandra liep ik als duo mee in 2008 en voor mij is dit een eerste Lustrum deelname. Karin Slot (dochter van Aleida), Elianne Kostelijk (dochter van Anneke) en Erik de Maijer (mijn lieverd) sluiten zich dit jaar bij ons aan. Het is ook een beetje Eriks eerste Lustrum want hij heeft me alle jaren goed gesteund in mijn deelname : ).
Sandra, Monique, Anneke, Aleida, Elianne, Karin en Erik

Vrijdag 9 september staat ons team weer met een taartenkraam op de Nazomermarkt in Sint Pancras. Vanaf 13.00 uur kunnen weer taarten, cupcakes, e.d. ingebracht worden op de kraam waarna wij alles verkopen voor het goede doel.
De oud-tandengoud-actie van Erik gaat het vierde jaar in. Dit jaar neemt het zo'n enorme vaart dat het al € 13.666,77 opbracht!!! Tandartsen kunnen oud tandengoud kostenloos opsturen naar EDM Tandartsen, Antwoordnummer 83101, 1830 VA Koedijk. Oud sieradengoud, zoals dat kapotte slotje dat je meekreeg van de juwelier of die ring van een ex-geliefde, kan uiteraard naar hetzelfde adres. Elephant Dental koopt alles op waarna het geld via Erik naar A Sister's Hope gaat.
Aan de derde actie van dit jaar hebben we onze handen vol: 2 juli organiseren wij een groots Eat, Beat & Meet event in Broek op Langedijk! Vele sponsors en een geweldige band zijn ons ter wille om een fantastische feestavond te realiseren op een riante locatie met een complete BBQ van goede kwaliteit, prima drank, geweldige dansmuziek en een spetterende veiling! 200 kaarten zijn in de verkoop en nu lopen we min of meer tegen het nadeel aan dat we geen openbare aankondigingen mogen doen voor het feest met het oog op vergunningen (horecawetgeving). Het feest is vanuit dat oogpunt dus min of meer privĂ© maar ja... we willen toch ook graag kaarten kwijt... Een aankondiging op mijn blog moet in dit geval kunnen en die verantwoording neem ik bij deze ; )  Ben je van de partij?
De flyer als eerste aankondiging

De eerste Nieuwsbrief

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...