Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

zaterdag 10 september 2011

Taarten Fair 2011

Vrijdag 9 september was ons team Piece of Cake weer aanwezig met een taartenkraam op de Nazomermarkt in Sint Pancras. Gelukkig was het prima marktweer en een ideale temperatuur voor taart en cupcakes. Om 12 uur begonnen we met de aankleding van de kraam en we hadden veel werk aan het uitstallen van alle koopwaar. Hoewel de markt dit jaar snel volgde op de zomervakantie waren toch veel mensen weer bereid een taart of cupcakes in te brengen voor A Sister's Hope.
Terwijl met veel geduld de monchou taarten uit de vorm werden gewurmd, stonden klanten al aan de tafel met koffie en appeltaart. De eerste klant kocht Elianne's appeltaart al tijdens het inrichten van de kraam; ruim 2 uur voor de officiële aanvang.   
Het blijft leuk om zo veel complimenten voor de kraam te krijgen. We hoorden de hele dag dat onze kraam de meeste aantrekkingskracht had. Alle lof gaat uiteraard ook naar de prachtige creaties die gedoneerd werden. Ook van het "De leukste taarten forum" waren reacties gekomen. Yvette, Nicolette en Petra brachten prachtige cupcakes en taarten in. Bij hen kan men ook terecht voor taarten in opdracht of een workshop om zelf taart te maken. Kijk maar eens op hun website:
Yvette - Taartdoos
Nicolette -  Something sweet
Het was druk aan de kraam.
En het werd steeds drukker.
Heel soms was het rustig en hadden we tijd om alles weer aan te vullen.
Tussendoor kwam zelfs een fotograaf van het Noord Hollands Dagblad, editie Alkmaarsche Courant met dit als resultaat in het Stad & Streek deel.
Ook deze 5e editie van de Taarten Fair was een groot succes! Met de geweldige opbrengst van
1250 euro!!!!
Nogmaals onze dank aan iedereen die belangeloos taarten en/of cupcakes heeft ingebracht en Party Garden voor de sponsoring van koffie en thee.
We hopen dat we volgend jaar weer op jullie mogen rekenen.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...