Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

dinsdag 27 september 2011

ASH 60k Cheering Stations

Woon je in de omgeving tussen Bussum en Amsterdam en laat je in het weekend van 8 en 9 oktober de hond uit of ga je met iemand anders naar buiten? Kom dan even langs een cheering point om de deelnemers van A Sister's Hope 60k aan te moedigen; dat kunnen ze namelijk heel goed gebruiken!

De cheering points zijn aanmoedigingsplaatsen voor supporters. Op verzoek van de organisatie loopt men niet met de deelnemers mee. Bij het eerste cheering point zullen deelnemers 's morgens voorbij lopen, bij de laatste 's middags. Wil je weten waar ons team zich bevindt, mail mij dan even voor mijn mobiele nummer.

Zaterdag 8 oktober:
Cheering point 1: Kininelaantje 6/7, 1216 BZ Hilversum: parkeerplaats t.o. voetbalvereniging Altius.
Cheering point 2: Vreelandseweg 68, 1394 BN Nederhorst den berg: parkeerplaats t.o. 68B/68A.
Cheering point 3: Grote Plein, 1381 BE  Weesp (parkeren langs de gracht: Nieuwstad en Oude Gracht).

Zondag 9 oktober:
Cheering point 1: Restaurant De Voetangel, Ronde Hoep Oost 3, 1191 KA Ouderkerk a/d Amstel. Let op: dit restaurant is gesloten en deelnemers aan de 60k krijgen hier buiten hun lunch.
Cheering point 2: Grasveld achter Manege Nieuw Amstelland, Jan Tooropplantsoen 17, 1182 AC Amstelveen (in het Amsterdamse Bos).
Cheering Point 3: Olympisch Stadion vanaf 15.00 uur, 1076 DE  Amsterdam. Huldiging wandelaars om 17.00 uur.

En wat zie ik nu tot mijn stomme verbazing??? Het bedrijfslogo van mijn Erik staat onder op de Cheering affiche!!! Vast omdat hij via zijn praktijk dit jaar voor € 30.000,- aan oud tandengoud heeft ingezameld en daar heeft hij heel veel energie ingestoken.Voilá!

1 opmerking:

  1. Begrijp ik het goed en is de start dit jaar in Bussum? Dat is jammer... dan kan ik je niet uitzwaaien!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...