Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

dinsdag 27 september 2011

ASH 60k Cheering Stations

Woon je in de omgeving tussen Bussum en Amsterdam en laat je in het weekend van 8 en 9 oktober de hond uit of ga je met iemand anders naar buiten? Kom dan even langs een cheering point om de deelnemers van A Sister's Hope 60k aan te moedigen; dat kunnen ze namelijk heel goed gebruiken!

De cheering points zijn aanmoedigingsplaatsen voor supporters. Op verzoek van de organisatie loopt men niet met de deelnemers mee. Bij het eerste cheering point zullen deelnemers 's morgens voorbij lopen, bij de laatste 's middags. Wil je weten waar ons team zich bevindt, mail mij dan even voor mijn mobiele nummer.

Zaterdag 8 oktober:
Cheering point 1: Kininelaantje 6/7, 1216 BZ Hilversum: parkeerplaats t.o. voetbalvereniging Altius.
Cheering point 2: Vreelandseweg 68, 1394 BN Nederhorst den berg: parkeerplaats t.o. 68B/68A.
Cheering point 3: Grote Plein, 1381 BE  Weesp (parkeren langs de gracht: Nieuwstad en Oude Gracht).

Zondag 9 oktober:
Cheering point 1: Restaurant De Voetangel, Ronde Hoep Oost 3, 1191 KA Ouderkerk a/d Amstel. Let op: dit restaurant is gesloten en deelnemers aan de 60k krijgen hier buiten hun lunch.
Cheering point 2: Grasveld achter Manege Nieuw Amstelland, Jan Tooropplantsoen 17, 1182 AC Amstelveen (in het Amsterdamse Bos).
Cheering Point 3: Olympisch Stadion vanaf 15.00 uur, 1076 DE  Amsterdam. Huldiging wandelaars om 17.00 uur.

En wat zie ik nu tot mijn stomme verbazing??? Het bedrijfslogo van mijn Erik staat onder op de Cheering affiche!!! Vast omdat hij via zijn praktijk dit jaar voor € 30.000,- aan oud tandengoud heeft ingezameld en daar heeft hij heel veel energie ingestoken.Voilá!

1 opmerking:

  1. Begrijp ik het goed en is de start dit jaar in Bussum? Dat is jammer... dan kan ik je niet uitzwaaien!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...