Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

vrijdag 21 oktober 2011

Euronext gongslag


Even een blogpost tussendoor over een bijzonder uitje van ons team. Vrijdag 30 september mochten we namelijk als top fundraisers getuige zijn van de gongslag waarmee elke werkdag de Euronext beurs op het Damrak wordt geopend. Sandra, Aleida, Jan, Erik en ik zaten al vroeg in de trein en om 8 uur ontmoetten we Martje, Cathy, Yvonne en Mark bij het beursgebouw. We werden er hartelijk ontvangen door allemaal aardige belangstellende mensen en de instructies waren duidelijk: 10 sec. voor 9 uur beginnen met aftellen, recht voor ons uit blijven kijken i.v.m. opname en foto, bij 3 sec. voor 9 uur applaudiseren waarna Martje exact op tijd een rake backhand op de gong gaf. Missie volbracht!
Bijzonder is dat de foto van dit moment gelijk gestraald wordt naar de beurs van New York en we daar de gehele dag megagroot in beeld bleven - net als op de Euronext. Van alle maandag t/m vrijdag gongmomenten verschijnt 1 foto in het Financieel dagblad van de zaterdag Telegraaf en laten ze daar nu onze foto voor selecteren!
Onze 1 minute of fame is terug te zien op Euronext gongslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...