Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

dinsdag 24 april 2012

Een update

Trouwe bezoekers verwachten op deze plaats mijn blog Handel en wandel te zien m.b.t. de activiteiten voor A Sister's Hope. Dit blog is nu gewijzigd in


Hier doe ik voortaan verslag van alle activiteiten namens het hele team. Dit zal even wennen zijn dus wie mij vanaf nu hier nog betrapt op een ik-boodschap mag me een seintje geven : )
Dit blog wordt nog verder aangepast met de nodige tabbladen over bijvoorbeeld de teamsamenstelling en de diverse  acties.
Een teamfoto hebben we nog niet maar wel is duidelijk dat Team Piece of Cake 2012 bestaat uit:
Aleida Slot
Claire Doets
Elianne Kostelijk
Erik de Maijer
Monique Helfrich
Sandra Kooper


Grote gezamenlijke acties zullen dit jaar niet plaatsvinden maar inmiddels staat de Teamteller al op
€ 20.349,11. En dan is het nog maar april.... Dat belooft weer veel goeds voor borstkankeronderzoek.

Team Piece of Cake heeft ook een Facebookpagina en we nodigen iedereen uit deze te volgen want we kunnen nog heel veel vrienden gebruiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...