Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

dinsdag 24 april 2012

Een update

Trouwe bezoekers verwachten op deze plaats mijn blog Handel en wandel te zien m.b.t. de activiteiten voor A Sister's Hope. Dit blog is nu gewijzigd in


Hier doe ik voortaan verslag van alle activiteiten namens het hele team. Dit zal even wennen zijn dus wie mij vanaf nu hier nog betrapt op een ik-boodschap mag me een seintje geven : )
Dit blog wordt nog verder aangepast met de nodige tabbladen over bijvoorbeeld de teamsamenstelling en de diverse  acties.
Een teamfoto hebben we nog niet maar wel is duidelijk dat Team Piece of Cake 2012 bestaat uit:
Aleida Slot
Claire Doets
Elianne Kostelijk
Erik de Maijer
Monique Helfrich
Sandra Kooper


Grote gezamenlijke acties zullen dit jaar niet plaatsvinden maar inmiddels staat de Teamteller al op
€ 20.349,11. En dan is het nog maar april.... Dat belooft weer veel goeds voor borstkankeronderzoek.

Team Piece of Cake heeft ook een Facebookpagina en we nodigen iedereen uit deze te volgen want we kunnen nog heel veel vrienden gebruiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...