Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

maandag 2 januari 2012

Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Heb jij ook goede voornemens voor 2012?
Zoals:
* Meer bewegen
* Vaker naar buiten
* Vaker iets ondernemen met je partner, broer, zus, neven, nichten, vrienden, vriendinnen
* Je sociale netwerk uitbreiden of verstevigen
* Je grenzen verleggen door iets wat je nooit voor mogelijk had gehouden
* Ergens ├ęcht voor gaan
* Tevreden zijn met jezelf
* Vaker een weekendje weg
* Leren samenwerken met bedrijven en verenigingen in je woonomgeving
* Iets doen voor een hoopvolle toekomst van je (klein)kinderen
* In actie komen voor een levensbelangrijk doel

Dit alles kun je bereiken in 10 maanden als je je nu inschrijft voor A Sister's Hope 60k Walk.
Vorm een team en gebruik je sociale contacten, bedrijven en verenigingen om gezamenlijk geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek. Wat let je?
Wees dat lichtpuntje in de donkere dagen van velen en je merkt dat jouw licht steeds meer lichtjes aansteekt.

Gelukkig Nieuwjaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...