Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

woensdag 12 september 2012

Taartenkraam 2012

Het was weer een topdag! Met het mooiste marktweer dat we ons maar konden wensen en een geweldige inbreng van taarten, cupcakes, cakes, brownies en cakepops. Door de vele publiciteit in de lokale kranten werden deze keer ook nog onverwacht taarten afgeleverd aan de kraam en mooie cupcake creaties van kinderen.
Zodra de eerste taarten op tafel stonden, lokten ze al klanten. Helaas kwamen er ook veel wespen op de zoetigheid af, iets waar we de voorgaande jaren nooit last van hadden.

Door de enorme diversiteit van alle baksels op de kraam was er voor iedereen wel iets bij. Bijzonder om te zien en te horen dat we veel vaste klanten hebben die inmiddels hun voorkeur hebben voor bepaalde taarten. Voor ons een leerervaring dat we volgend jaar iets minder cupcakes doen en voor meer 'alledaagse' taarten zorgen zoals worteltaart, chocoladetaart, mokkataart, kwarktaart en nog meer monchoutaart...  Als klassieker is nog steeds de meeste vraag naar zelfgebakken appeltaart.
De jeugd kon de cupcake creaties wel waarderen en oh wat was het moeilijk kiezen.
Het team is gelukkig prima op elkaar ingespeeld en kon de continue drukte goed aan.
Met de koffie en thee van Party garden Heerhugowaard waren we ook weer enorm blij! De tapcontainers zijn zeer praktisch tijdens zo'n drukke markt. Gelukkig sprong de naschoolse opvang even bij zodra het theewater en de limonade op was, waarvoor onze hartelijke dank!
Onze dank gaat uiteraard ook uit naar iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de kraam. Deze actie kan alleen slagen door hun enthousiaste inbreng en door onze trouwe en nieuwe klanten die deze actie en het goede doel een warm hart toedragen. Wij zeer trots dat we deze keer 
een top-opbrengst van € 1763,-  
aan A Sister's Hope kunnen doneren!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...