Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

zondag 26 augustus 2012

De taartenactieVrijdag 7 september is Team Piece of Cake weer aanwezig met een taartenkraam op de Nazomermarkt in Sint Pancras. Aan de roze versierde kraam in de Kastanjelaan kunt u hele taarten kopen of een stuk taart eten met gratis koffie, thee of limonade. Het assortiment is zeer divers omdat alle taarten en cupcakes gedoneerd worden door hobbybakkers uit de regio.
De volledige opbrengst van de verkoop komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker via stichting A Sister’s Hope.
Wilt u een taart voor dit doel geven? Neemt u dan a.u.b. contact op met
Monique Helfrich, tel. 0615465563
moniquehelfrich@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...