Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

dinsdag 3 september 2013

Retteketetteketet......... AZ!

Goed gebruik maken van je netwerk uitte zich weer in een succesvolle actie. Petra wist via haar werk bij AZ twee T-shirts met handtekeningen te krijgen voor A Sister's Hope.
Het eerste shirt bracht € 173,- op via verloting bij het Soccer Event van Gerard (de man van ons teamlid Nicole).  
Het tweede shirt werd via opbod verkocht tijden het Beverkoog tennistoernooi in Sint Pancras en leverde € 100,- op voor A Sister's Hope. Geweldige bedragen! Dank jullie wel!

Ook Jackeline Zutt (de schoonzus van Nicole) draagt ons doel een warm hart toe. Komend weekend exposeert zij tijdens de kunstroute in Sint Pancras en zal onderstaand schilderij aan de hoogste bieder verkopen. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat dit oplevert. Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...