Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

vrijdag 4 oktober 2013

Taartenactie door weer en wind

-->
De weersomstandigheden waren vrijdag 13 september niet gunstig voor de taartenactie op de Nazomermarkt in Sint Pancras maar we waren vastbesloten er het beste van te maken. De eerste taart werd 's morgensvroeg al afgehaald: 
Ook deze zevende editie stond de kraam weer vol zalige taarten en mooie cupcakes die door plaatsgenoten waren ingebracht. Traditiegetrouw waren onze eerste klant en de inbreng van Ria al ver voor 13.00 uur aan de kraam te vinden. Dit jaar resulteerde dat gelijk in een eerste verkoop.
Toen we er klaar voor waren, duurde het nog even voor de eerste klanten kwamen. Het was een rustige markt deze keer; zelfs links en rechts van ons bleven de kramen lange tijd leeg.


Nog een laatste check:
Nog even wachten...
... en vervolgens bleven de mensen komen - gelukkig : )
Party Garden zorgde wederom voor koffie en thee en dit alles maakte het tot een kleurrijke trekpleister op de markt waar veel trouwe klanten weer iets lekkers kwamen kopen. 
  
 
 
Wat zijn we blij met al die mensen die ons team en het doel een warm hart toedragen! Bedankt voor jullie komst door de kou en regen. 
Rond 19.00 uur waren we 'los' en de actie heeft deze keer € 1075,- opgebracht voor Stichting A Sister’s Hope. Uiteraard danken wij iedereen voor de bijdragen.
Volgend jaar staan wij er weer en Party Garden heeft al medewerking toegezegd. 
Wie draagt dan een taartje bij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...