Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

vrijdag 4 oktober 2013

Wij gaan voor GOUD!

Dit weekend, 5 en 6 oktober is het zo ver! Ons team gaat zaterdag om 9.00 uur van start in Bussum en zal zondag om 17.00 uur finishen in het Olympisch Stadion te Amsterdam. 
Wat zijn we enorm trots op het wederom enorme bedrag dat we dit jaar aan A Sister's Hope kunnen doneren!  
€ 36.046,53 
Wat was het leuk geweest als we met ons eerste teamlustrum de 200.000 euro zouden halen maar 197.699 euro is ook niet gek in 5 jaar ; )
Dit kon alleen tot stand komen met behulp van onze achterban, donateurs, sponsors, klanten en niet te vergeten de vele tandartsen in Nederland en België die oud-tandengoud doneerden. Dat resulteerde dit jaar in het prachtige bedrag van 
€ 28.466,53
Hoe zit dat nou met dat tandengoud?
Bij elke gouden kroon die vervangen/verwijderd wordt, krijgt de cliënt van zijn of haar tandarts de keuze deze zelf mee naar huis te nemen of te doneren aan een goed doel. Van origine was dit doel Het Rode Kruis maar Erik gaf vanaf 2009 zijn cliënten ook de keus het tandengoud te doneren aan A Sister's Hope én met succes. Ook andere tandartsen kon hij overtuigen van het belang van Stichting A Sister's Hope en zij motiveerden op hun beurt weer cliënten. Erik kocht een antwoordnummer zodat collega's kosteloos het tandengoud kunnen versturen en Elephant Dental in Hoorn raffineert kosteloos het ingebrachte materiaal waarna de waarde wordt bepaald en Erik geweldige bedragen kan overmaken. Deze actie is absoluut GOUD waard! Misschien wordt het eens tijd onze teamnaam te veranderen in Kies of Cake haha

Is jouw tandarts ook bereid hieraan te doneren? Dan kan het tandengoud naar:
A Sister's Hope
p/a EDM Tandartsen
Antwoordnummer 83101
1830 VA Koedijk

Enne... die gouden ring, armband of dat kettinkje van je ex kunnen natuurlijk ook in een antwoordenvelop voor dit goede doel.

Dit weekend wordt er ongetwijfeld weer één met een gouden randje. Goed weer, een mooie route, geweldig gezelschap en een prachtig doel! Wij gaan met alle deelnemers voor goud en hopen op een finish met een geweldig eindsaldo voor de onderzoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...