Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

donderdag 1 september 2016

Nog één maand...

In september begint het te kriebelen... 
  • De promotie voor de taartenkraam gaat van start zodat we vrijdag 9 september weer met een mooi gevulde kraam op de Nazomermarkt kunnen staan.
  • Erik heeft oud tandengoud opgehaald bij collega's en we wachten in spanning af wat hiervan de totaalopbrengst is.
  • We trekken vaker de wandelschoenen omdat we weten dat we goed getraind veel meer lol beleven aan een weekend 60K.
  • We willen graag ons team voorstellen met een leuke groepsfoto maar die samenstelling is op dit moment nog niet definitief. Gelukkig staat wel vast dat ons team het 60K weekend aanwezig is met de 'harde kern'; Aleida en Jan Slot, Anneke en Ton Kostelijk, Sandra Kooper, Erik de Maijer en Monique Helfrich. We verwelkomen Annette de Ruyter als nieuwe deelnemer en misschien komen hier nog drie deelnemers bij. Wordt vervolgd...
Alle ontwikkelingen kun je uiteraard ook volgen op onze Facebookpagina.
Wil je ons team steunen? Dan zijn we blij met jouw bijdrage van een zoete of hartige taart aan de kraam of een donatie in euro's (klik hiertoe op het spaarvarkentje in de kantlijn).

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor de belangstelling en steun.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...