Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

donderdag 1 september 2016

Nog één maand...

In september begint het te kriebelen... 
  • De promotie voor de taartenkraam gaat van start zodat we vrijdag 9 september weer met een mooi gevulde kraam op de Nazomermarkt kunnen staan.
  • Erik heeft oud tandengoud opgehaald bij collega's en we wachten in spanning af wat hiervan de totaalopbrengst is.
  • We trekken vaker de wandelschoenen omdat we weten dat we goed getraind veel meer lol beleven aan een weekend 60K.
  • We willen graag ons team voorstellen met een leuke groepsfoto maar die samenstelling is op dit moment nog niet definitief. Gelukkig staat wel vast dat ons team het 60K weekend aanwezig is met de 'harde kern'; Aleida en Jan Slot, Anneke en Ton Kostelijk, Sandra Kooper, Erik de Maijer en Monique Helfrich. We verwelkomen Annette de Ruyter als nieuwe deelnemer en misschien komen hier nog drie deelnemers bij. Wordt vervolgd...
Alle ontwikkelingen kun je uiteraard ook volgen op onze Facebookpagina.
Wil je ons team steunen? Dan zijn we blij met jouw bijdrage van een zoete of hartige taart aan de kraam of een donatie in euro's (klik hiertoe op het spaarvarkentje in de kantlijn).

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor de belangstelling en steun.  

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...