Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

woensdag 14 september 2016

Taartenkraam 2016

10 jaar Stichting A Sister's Hope betekent ook een 10e editie van de Taartenkraam op de Nazomermarkt in Sint Pancras. Deze vond vrijdag 9 september plaats en was wederom een groot succes. Velen bezochten deze zonnig middag en avond onze kraam voor koffie, thee of limonade met een lekker stuk taart of een cupcake. Ook verkochten we diverse hartige taarten en ros├ę.
Wat werden weer enorm veel taarten ingebracht door vrienden en dorpsgenoten! En wat ben ik hen dankbaar voor hun betrokkenheid en hulp want dankzij hen werd de kraam alle jaren goed gevuld, met een enorme diversiteit aan vormen, grootte, kleuren en smaken. Ook met de koffie en thee van onze sponsor Party Garden waren we weer heel blij!

Net op het moment dat de kraam volledig ingericht was, kregen we bezoek van Martje Hoekmeijer, initiatiefneemster van Stichting A Sister's Hope. Zo leuk dat zij nu de kraam kon zien die de naamgever is van ons team.
Sandra Kooper, Aleida Slot, Martje Hoekmeijer, Monique Helfrich
Een leuke traditie van de kraam is de eerste verkoop, al tien jaar lang aan dezelfde klant(en). Altijd een tulband van trouwe bakker Ria plus diverse taarten. Zo fijn dat om 13uur de 'kop er al af is'.
Ria bracht overigens dit jaar ook twee prachtige poppen in. Deze kunstwerken kwamen bij twee blije meisjes terecht.
Al tien jaar kunnen we rekenen op trouwe klanten en lieve, enthousiaste, handige hulp!

En wat was het weer moeilijk kiezen!

Prachtig weer voor een geïmproviseerd terras waar dankbaar gebruik van werd gemaakt.

Aleida in actie en een zeer enthousiaste klant :)

DE ALLERLAATSTE EDITIE van onze succesvolle gezellige taartenkraam was dit jaar goed voor:
Wat een geweldig bedrag!  

Lieve trouwe taartenbakkers, hulptroepen en klanten, 
Hartelijk bedankt voor tien jaar betrokkenheid, voor jullie steun aan Stichting A Sister's Hope en daarmee borstkankeronderzoek. Het was de allerlaatste taartenkraam voor dit goede doel maar dat betekent niet dat er volgend jaar geen taartenkraam op de Nazomermarkt zal zijn. De kans is groot dat het concept overgenomen wordt voor een ander goed doel. Wordt vervolgd...

Voor wetenschappelijk borstkankeronderzoek blijven wij wel geld inzamelen via het succesvolle idee van Erik (de Maijer). Zie hiervoor ook www.tandengoudvoorborstkankeronderzoek.nl   

Nogmaals enorm bedankt!
Lieve groet,

Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...