Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

vrijdag 10 oktober 2008

Het is zo ver!!!


En ver is het zeker..... hahaha.

Zaterdag 36 km en zondag 27 km maar met het voorspelde mooie weer wordt het vast weer een succes!

Zondagavond wordt de finish in beeld gebracht bij NOS sport op ned.1 vanaf 18.05 uur maar je kunt de finish uiteraard ook life meebeleven. Als je op bovenstaande afbeelding klikt, wordt het groter weergegeven.
En via deze link naar RTV NH kun je het programma "10 minuten" van 6 oktober terugzien. Het geeft een beeld van de 60k in 2007 en van de mooie route die we ook nu weer gaan lopen.
Jullie ook een lekker buiten-weekend toegewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...