Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

maandag 19 november 2012

Een nieuw seizoen

Natuurlijk is Team Piece of Cake in 2013 weer deelnemer van de 60k!
Erik, Monique, Aleida en Claire hebben hun deelname al toegezegd
en de rest gaan we nog even ompraten....

Woensdag 21 november zijn Aleida en Monique aanwezig bij de Glamournight van tuincentrum
Life & Garden, Potjesdam1 in Zuid Scharwoude.
Naast het informeren over A Sister's Hope wil ons team graag iets verkopen ten bate van het goede doel. Dit jaar had de lieve sponsor Daniƫlle het geweldige idee om in de Facebook groep Dutch Crochet een oproep te doen voor gehaakte kerstornamentjes. Er zijn inmiddels 2 geweldige pakketjes binnen en natuurlijk hopen we op meer. Iedereen alvast hartelijk bedankt voor de bijdrage.

wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...