Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

maandag 2 september 2013

De bloemenkraam

Ook dit jaar heeft Aleida het plan gevat om bloemen te verkopen op de vrijmarkt in Broek op Langedijk. Kwekerij van der Hulst wilde tegen een leuk prijsje mooie bossen Naomi rozen sponsoren en kwekerij van Stralen gaf grote bossen zonnebloemen en lelies. Leden van muziekvereniging werden benaderd om te komen spelen en toen was het wachten tot 17 augustus.
Het was die dag prachtig marktweer!
De kraam zag er vrolijk en aantrekkelijk uit en naar mate de dag vorderde, werd er goed verkocht met medewerking van het hele team. Ook enkele flessen showergel werden verkocht en bloemenbroches die tennismaatje Arja (van Nicole) ter beschikking had gesteld. Jan verkocht naast de kraam veel koffie en cake en ook het optreden van Advendo bracht geld in het laatje. Aleida had het er maar druk mee, want naast de verkoop achter en voor de kraam speelde zij ook saxofoon in het Advendo gezelschap. Wie meer Advendo wil horen, wijzen we op het jubileumconcert van 10 oktober.
Aleida's zus Petra danken we weer voor haar gastvrijheid.
Deze succesvolle actie resulteerde in
€ 835,- voor A Sister's Hope!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...