Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

maandag 2 september 2013

De bloemenkraam

Ook dit jaar heeft Aleida het plan gevat om bloemen te verkopen op de vrijmarkt in Broek op Langedijk. Kwekerij van der Hulst wilde tegen een leuk prijsje mooie bossen Naomi rozen sponsoren en kwekerij van Stralen gaf grote bossen zonnebloemen en lelies. Leden van muziekvereniging werden benaderd om te komen spelen en toen was het wachten tot 17 augustus.
Het was die dag prachtig marktweer!
De kraam zag er vrolijk en aantrekkelijk uit en naar mate de dag vorderde, werd er goed verkocht met medewerking van het hele team. Ook enkele flessen showergel werden verkocht en bloemenbroches die tennismaatje Arja (van Nicole) ter beschikking had gesteld. Jan verkocht naast de kraam veel koffie en cake en ook het optreden van Advendo bracht geld in het laatje. Aleida had het er maar druk mee, want naast de verkoop achter en voor de kraam speelde zij ook saxofoon in het Advendo gezelschap. Wie meer Advendo wil horen, wijzen we op het jubileumconcert van 10 oktober.
Aleida's zus Petra danken we weer voor haar gastvrijheid.
Deze succesvolle actie resulteerde in
€ 835,- voor A Sister's Hope!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...