Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

maandag 2 september 2013

Wat ruikt het hier lekker!

Nog een maandje en dan verschijnt ons team aan de start van A Sister's Hope 60k. Voor Team Piece of Cake is dit het eerste lustrum en wat zou het geweldig zijn als blijkt dat we die 5 jaar in totaal €200.000,- hebben ingezameld voor de geweldige onderzoeken. We hebben dan nog wel wat duizendjes te gaan, dus kom maar op met het oud tandengoud of gouden sieraden die niet meer gedragen worden. Beter dit te doneren aan onderzoek dan een opkoper er rijk van te laten worden.
Eerste verkooppunt: Vechtloop in Weesp

 


Onze drie nieuwe teamleden hebben zich de laatste maanden ook enorm ingezet om geld in te zamelen. In samenwerking met Jan Kramer en de plaatselijke media kwamen Nicole, Ingerid en Petra met een zalige showergel die men kon kopen รก €5,- per fles. Zo'n actie is best spannend want er moeten natuurlijk wel kopers zijn. Popkoor Starlight beet al op de eerste dag 't spits af met de koop van flessen voor al haar leden en enkele bedrijven namen een grote partij af voor hun personeel als geschenk voor de zomervakantie. Ook bij diverse verkooppunten was er gelukkig veel belangstelling voor dit mooie product en het ruikt inmiddels zalig in de regio.

Care for Hair in Sint Pancras
FysioXpert in Heiloo
De Knipstolp in Sint Pancras
Mix Collection in Alkmaar
Readshop in Sint Pancras
De actie was zo'n enorm succes dat van de 1000 flacons er nog slechts 8 te koop zijn!
De verleiding is zeer groot nog eens een partij van 1000 te bestellen maar we investeren alleen nog in deze inkoop als bijvoorbeeld bedrijven aangeven een grote partij af te willen nemen voor hun kerstpakket o.i.d. Belangstellenden kunnen dit aangeven in een reactie onder deze blogpost of op onze facebookpagina.
Ook Sjeng Schalken kon de verleiding niet weerstaan ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...