Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

maandag 2 september 2013

Historische wandeling Sint Pancras

Opnieuw een actie van Nicole, Ingerid en Petra!
Met medewerking van de Historische vereniging van Sint Pancras werd zaterdag 24 augustus een wandeling door ons mooie dorp georganiseerd. Ook B&B De Oude Walnoot verleende haar gastvrijheid. Hier verzamelden de wandelaars om met een kopje koffie of thee en een cupcake met elkaar kennis te kunnen maken.
De cupcakes zagen er prachtig uit met dank aan supermeiden Maud, Romee en Kaylee.
Maud met een doos vol lekkere cupcakes
Er waren maar liefst 42 aanmeldingen en zo werden 5 groepjes geformeerd die met een vrijwilliger door de Noordelijke helft van ons dorp wandelden. Leuk om op deze manier een heel andere kijk op Sint Pancras te krijgen. En deze leuke actie resulteerde in 
€ 365,- voor A Sister's Hope!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...