Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope sportieve evenementen om geld in te zamelen voor wetenschappelijk borstkanker onderzoek in Nederland.
Op 1 en 2 oktober 2016 liep ons Team Piece of Cake (voor de laatste keer) in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 401.344,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties.

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van
Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft (inmiddels in elf jaar tijd) € 5.017.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan wij verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 298.551,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Vanaf 2018 zal Erik deze actie zelfstandig ondernemen en jaarlijks in oktober overhandigt hij het ingezamelde bedrag aan Stichting A Sister's Hope.
Updates hiervan zijn te lezen op:
De website: Tandengoud voor borstkankeronderzoek
Deze FB pagina: EDM Tandartsen
En op deze FB pagina: A Sister's Hope

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope?
Bezoek dan hun website door op deze regel te klikken.

Nogmaals bedankt voor jouw belangstelling en bijdrage.
Namens alle teamgenoten,wens ik je een gezond en actief leven.
Met hartelijke groet,

Monique Helfrich
november 2017

dinsdag 21 oktober 2014

Spaart jouw tandarts al tandengoud?


Spaart jouw tandarts al voor A Sister's Hope?
Iedere tandarts geeft de cliënt de keuze om verwijderd kroon- of brugwerk zelf mee naar huis te nemen of in de praktijk te laten met een goed doel als bestemming.
Vraag jouw tandarts de inhoud van dat 'goede doelen potje' kosteloos te sturen naar EDM Tandartsen in Koedijk; zie de adresgegevens op het kaartje. Wij zorgen vervolgens dat de volledige opbrengst ervan ten goede komt aan wetenschappelijk borstkankeronderzoek in Nederland.
Jouw tandarts houden we op de hoogte van de totaalopbrengst aan tandengoud.

Kijk voor meer info op de website van EDM Tandartsen.

EDIT: In mei 2016 is voor deze geweldige actie een website gelanceerd: WWW.TANDENGOUDVOORBORSTKANKERONDERZOEK.NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...