Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

zaterdag 24 januari 2015

60K wordt 40K

Afbeelding is overgenomen van A Sister's Hope website
  
In 2015 gooit A Sister's Hope het over een andere boeg.
De 60K van Bussum naar het Olympisch Stadion wordt gewijzigd in een 40K tussen Amersfoort en Utrecht. In het weekend van 3 en 4 oktober 2015 zijn er diverse opties mogelijk.
 
A.  1 dag 40KM wandelen

B.  2 dagen 20KM per dag wandelen

C. 2 dagen 20KM per dag hardlopen

Route:
De 40K route begint op zaterdag 3 oktober in Amersfoort. De eerste 20K brengt de deelnemers naar het prachtige historische centrum van Utrecht. Deelnemers die kiezen voor de tweedaagse uitdagingen, de 20K wandeling en run, eindigen op dezelfde locatie in Utrecht. Bij de finish is het feest met muziek, eten en drinken. Deelnemers die kiezen voor de 40K wandeling op 1 dag, lopen 20K naar Utrecht en maken daar een kleine ronde en lopen dan een andere route terug naar Amersfoort waar uiteraard ook een feest is met muziek, eten en drinken.

Op zondagmiddag tijdens de binnenkomst van de (tweedaagse) deelnemers in Amersfoort is er de grote huldiging van alle deelnemers met familie en vrienden met een optreden van Joke de Kruijf.

De uitdaging is tweeledig: geld ophalen voor borstkanker onderzoek en een sportieve uitdaging.
Het in te zamelen bedrag is gewijzigd van 1500 euro naar 750 euro per deelnemer.


Teamleden Erik en Monique hebben zich ingeschreven voor de 2 x 20km wandelen.
Natuurlijk breidt ons team zich nog verder uit en brainstormen we over nieuwe teamevenementen.
De taartenkraam is in ieder geval weer aanwezig op de Nazomermarkt in Sint Pancras.
 
Donaties ten bate van borstkankeronderzoek zijn van harte welkom via deze link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...