Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

woensdag 2 september 2015

Heel Holland bakt? Kom maar op!Vrijdag 11 september staat team Piece of Cake weer in de Kastanjelaan op de Nazomermarkt van Sint Pancras. Dit jaar valt het op een datum met veel jarigen in mijn vriendenkring dus klanten genoeg :)
Het ontbreekt nog wel aan hulp en daarom zoek ik dringend extra handen aan de kraam:
van 12.00 - 15.00 uur: 1 persoon    Petra B, Aleida, Jan en ik
van 15.00 - 18.00 uur: 2 personen  Petra van de G, Manon, Ria, Aleida (tot 16uur) en ik
van 18.00 - 21.00 uur: 1 persoon    Erik en ik + Georgia
                                                        We zoeken ook iemand die na afloop de lege koffie/thee       
                                                        containers naar ons huis kan brengen (auto).
                          
Update 6 september: Alle tijdblokken zijn ingevuld qua hulp. Lieve mensen, enorm bedankt voor de vlotte respons en alle aangeboden hulp. xxx

Taarten en cupcakes zijn van harte welkom! En klanten natuurlijk ook ;)
Gedecoreerde cupcakes verkopen goed, maar qua taarten is er meer vraag naar de 'bekende' producten zoals appeltaart, mokkataart, kwarktaart, monchoutaart, chocoladetaart, worteltaart, e.d.

Helpen jullie mee deze feestelijke actie voor een serieus doel weer tot een succes te maken?

Lieve groet,
Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...